Dezinsectie impotriva infestarii cu plosnite

Tratamentul de dezinsectie impotriva infestarii cu plosnite trebuie sa urmeze niste pasi foarte importanti, cum ar fi:
plosnite

– pregatirea de dinaintea aplicarii solutiei, care consta in indepartarea de perete a tuturor lucrurilor, gruparea saltelelor, demontarea partiala a paturilor, rasturnarea lor, gruparea tuturor materialelor textile in saci menajeri, spalarea la peste 55 grade a tot ce poate fi spalat.

– aplicarea solutiei in diferite tehnici, si anume tehnica pulverizarii, care este determinanta, deoarece se traseaza bariere in calea infestarii, urmand imediat dupa aceea tehnica nebulizarii, adica a gazarii propriu-zise, care are menirea scoaterii din cuiburi.
– revenirea cu acelasi tratament la intervale de 10-14 zile pana la disparitia infestarii.
– perioada dintre intervale este foarte importanta, aici intervenind munca proprietarului casei infestate prin pastrarea acelei stari de toxicitate si anume, in afara unei prelungi aerisiri, nu se va spala nimic timp de cateva zile.
– peste toate aceste aspecte de ordin tehnic, chimic se impune mentinerea  rabdarii si convingerea ca totul se va termina cu bine, fiind esential neintreruperea tratamentului la primele semne de revenire.
– in tot acest timp (se pot face intre 2 si 5 interventii) se continua cu operatiunile de ordin termic (spalarea hainelor, lenjerie etc la peste 55 grade).
Firma RDA Top din Timisoara va sta la dispozitie telefonic la numarul 0723318626.